Fredagstradition

Varje fredag när jag inte jobbar försöker jag upprätthålla en fredagstradition. ÖF på förmiddagen och sen biblioteket med fredagsfika på fiket här. Lilla M stojar runt i skolan som ligger här, Lilla A sover och jag får dricka kaffe.

20120420-145638.jpg

Hemma fortsätter vi traditionen med att baka pizza och bollibompa med hela familjen. Ett bra sätt att inleda helgen. Vad har ni för traditioner på fredagar? När jag var barn var det badhuset med pappa och sen pizza till middag och ostbågar framför Disneydags. Det var tider det.

7 thoughts on “Fredagstradition

 1. Låter som en mycket trevlig tradition :)

  Vi har ingen tradition, när jag inte är mammaledig jobbar jag inom akutsjukvården och det innebär arbete vardag som helg. Men jag känner att detta är något att ta tag i så en tradition ska skapas! Under min egen uppväxt var det samma som för oss – mamma inom sjukvården och pappa polis så helgerna kunde se ut hur som helst…

  Hoppas ni har en fin start på helgen!

 2. Jag har aldrig nånsin haft några traditioner på det viset. Jag som har flyttat runt har mest ”hängt med” på vad de andra gjort. Men nuförtiden kör vi ju våra ikeafrukostar för fulla muggar haha det är skitmysigt :) Sen raggar vi upp några vänner som får turas om att följa med haha :P

  Hoppas allt är bra med er! Var lägesen vi hördes vid nu!

  Kramar!

 3. Härligt med fredagstraditioner. Här har vi inte lyckats med nâgot sâdant, men än veckohandling dâ. Och lunch hos svärmor ;)

  Kommit efter i musikutmaningen men ska snart ta upp den igen och avsluta i god anda.

  Hälsningar
  Yohanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>