En omstart

Det är vad jag behöver. Efter ledigt över påsk och konferens i Danmark är behovet av att inte jobba större än tidigare. Inte för att jag inte har fått återhämta mig och vila ut utanför att det gett perspektiv på hur mcket jag vantrivs med mitt arbete. Just nu är jag föräldraledig den här veckan, men ja vi får se. Jag tar lite paus från allt och ska försöka ”hitta mig själv”. Det enda jag vet just nu är att vantrivseln med hur min arbetssituation ser ut äter upp all energi, glädje och hopp om framtiden.

Och ja, jag fick inte jobbet i Skåne. Skit trist, men det är inget jag grämer mig över. Längre.

11 thoughts on “En omstart

 1. Det måste finnas så många jobb därute som bara skriker efter en Liw! Och att du hållt motivation, ork och lust uppe så här länge trots att du vantrivts från början är för mig en gåta. Men du ÄR grym och du kommer hitta tillbaka!

 2. hej igne..

  ok nu kunde jag ju se vad du gkjorde i Danmark..:) Hmm ligger liiite efter i bloggläsningen..

  SÖker du jobb i skåne ? ska ni flytta? För visst bodde ni i norrland ? Jag kan ske är ute och cyklar , haha..

  håller tummarna för att du snart får ditt drömjobb..

 3. usch va jobbigt att inte trivas. Jag hoppas du fick en härlig påskhelg med familjen iaf och att du snart kan hitta en lösning.. krams

 4. Ibland är en omstart vad som krävs.
  En rejäl omstart.
  Inte en sådan där försiktig som handlar om att flytta några kvarter.
  Nej en sådan som handlar om att byta allt.
  Gata, kommun, landskap och del av land.
  Bryta upp från hus, hem och framförallt från jobb som suger negativ energi.

  Vi gjorde det och vi resonerar som så att det spelar ingen roll hur eller var vi bor bara vi gör det tillsammans.

  Go for it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>