Pappas flicka

Hur ska man annars tolka att liten Lilla A gärna står och lutar sig mot sin far. Inte bara ibland eller kortare stunder utan väldigt ofta och länge. Det är fint att se hur hon tyr sig till honom. Inte för att jag är mindre viktig men de har ett speciellt band och det tror jag är mycket tack vare att de har varit hemma tillsammans hela hösten och våren. Tänk vad lyckligt lottade vi är som kunnat vara hemma med barnen båda två för med Lilla M så pluggade Magnus och fick mycket tid med henne den första terminen och sen jobbade jag hennes första sommar. Det är jag tacksam för.

8 thoughts on “Pappas flicka

  1. När en knäppgök som jag ser en sån bild blir jag alldeles varm inuti, det är nu ni formar trygga, älskade individer som kommer att klara sig allra bäst i livet. Jag har ju en viss anknytningsproblematik själv, …… nalta, och att se det här…. Underbart!

  2. Myys! Det är samma här hemma :) Matilda är pappas flicka. Bianca är pappas flicka så länge hon inte råkar göra sig illa eller är trött och ska sova..då är det bara mamma som duger :)
    Kram! Hoppas ni får en härlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>