Syskonen

Vi har fått order om att backa med bilen, inte bara ut ur parkeringsplatsen utan en längre sträcka. Något är fel och ett av de möjliga felen kunde tydligen åtgärdags med att backa. En något vag åtgärd men eftersom Lilla M har pratat om att åka bil så for vi iväg hela familjen. Med en karl i bilen som inte hade ätit blev det ett stopp på restaurang ”gyllene måsen” för lite till livs i bilen. Lilla M hade dock somnat så hon fick sin burgare hemma och ja Lilla A hon fick ingen alls. Trodde vi..

Jaja, det går inte alltid som man tänkt sig. Behöver jag skriva att när Lilla Ms vilja att dela systerligt tog slut bråkade de systerligt i stället.. För var dag som går får vi allt fler indikationer på hur syskonkärlek verkligen kan te sig. Både den mjuka och den lite hårdare varianten.

4 thoughts on “Syskonen

  1. Vi kommer upp på söndag. Kanske kan träffas förmiddag före lunch måndag eller tisdag? För oss spelar det ingen roll var eller hur, hemma hos er, i en lekapark, ert öppnis, en fika på stan.. säg ni. Om ni kan och vill!

  2. Ohi så gulligt :) barn är så underbara! Hinnsvepning på ger inte så mycket effekt tyvärr. Minns ej hur många jag fick med Lovisa. Denna tant doktor rotade rätt rejält så jag hoppas på ngt iaf. Lite avis att ni och Karin skall ses ;) ni får ha det så kul för mig också! Kramisar!

  3. Fint foto på töserna.
    Våren är så fin med allt som växer och grönskar.
    Fast idag ser det ut som höst är minusgrader och mulet.
    Kram och ha en bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>