Best ever, på Lilla A vill säga

I alla fall om jag själv ska bedöma mina kort på barnen. På Lilla M finns det massor av fina kort, ja på Lilla A med, men riktigt så här bra har de inte blivit tidigare. Kanske för att hon var sysselsatt med annat och kunde släppa sin vilja att ta sig mot kameran så fort som möjligt. Eller kanske bara för att inte Lilla M var med så jag kunde koncentrera mig på Lilla A. hur som, jag är sjukt nöjd.Vad tycker ni?

Tror jag måste skicka in och förstora dessa, alla fyra och sen hänga dem på väggen som jag satt dem i det här kollaget. Jepp det måste jag.

26 thoughts on “Best ever, på Lilla A vill säga

 1. Det har du alldeles rätt i! Fantastiska fina bilder på henne. Tänk att hon är 11 månader. När Vilma och Lilla M var elva månader var dom ju stora :-0

  KRAM

 2. Närvaro till 100%. Man ser kontakten mellan fotografen (dig) och objektet (Lilla A).
  Mycket bra, kram

 3. Jätte fina bilder :)

  Ja men jag gillar inte zappa när det gäller sport, eller ja inte alls…så lätt man fastna någonstans och missar det man egentligen skulle se…. och nej jag vill inte missa avgörande saker så jag håller mig till en sak :)

 4. Superfina! Jag gillar de mjuka linjerna och Lilla As ögon och ansiktsuttryck som är ett tydligt blickfång. Kompositionen på den nedre bilden känns spännande med den lätt lutande linjen. Den bilden är min favvo. :)

 5. Säger du det, alltså… (problem med rören). Jag blir tokig av att aldrig få ha lillasyster frisk… Idag är det inte bättre än igår och rinner det fortf blod ur örat i morgon så blir att fara till doktorn igen. Men vad är en bal på slottet ;-) Kram!

 6. Finaste Lilla A. Men jag håller med. Det blir färre bilder på bebisen. Varför? Hon är ju mer lätttillgänglig ju. Gaah.

  • Kanske för att det känns som det redan är dokumenterat? Lilla M har ju lärt sig gå, stå utan stöd men däremot så är ju Lilla M fortfarande först med att sitta på pottan, bädda sängen, skära gurka. Måste bli bättre. MÅSTE.

 7. Helt fantastiska bilder !!
  haha… Viggo behöver egentligen inte mer kläder, men de där grodbrallorna kan jag bara inte motstå… SÅÅÅ tuffa :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>