För första gången

I alla fall tror jag det är första gången, minnet sviker mig lite. Men som sagt vi säger att det är första gången jag och Lilla A är på ÖF själva, utan Lilla M som är på förskolan idag och utan Magnus som fick duscha och äta frukost i lugn och ro och sen komma efter.

Vi hade det så trevligt. Lilla A är en helt annan tjej när inte Lilla M är med så det är kul att se, dock blir hon lite fegare, men det kan ha att göra med att hon såg sin chans att få mamma och pappa för sig själv. Den första timmen så satt hon inte mer än en meter ifrån mig, när jag gick och hämtade kaffe följde hon efter mig som en hund. Det har jag aldrig varit med om tidigare.

 

One thought on “För första gången

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>