Avtalskurs

Tänk att något som låter så tråkigt och ointressant kan få en att kliva upp 06. Tänk att jag faktiskt ser fram emot detta. Nu drar vi mot nya kunskaper!

 

Inte bara kommer jag få stöta och blöta vårt kollektivavtal jag kommer även få se Luleå för första gången ever. Eller ja, åka igenom och sen sitta i en konferenslokal, gå några meter till en restaurang, gå tillbaka och sen åka samma väg ut igen. Men då kan jag i alla fall säga att jag varit i Luleå. Det kunde jag inte innan.

Fin dag på er!

4 thoughts on “Avtalskurs

  1. Jag hade nog tyckt att just den kursen var väldigt tråkig, men det är ju alltid kul att komma ut;). Vad är det för jobb du väntar svar på??
    Sv: en bra ceasar är bra vardagslyx=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>