Vårtecken även i Norrland

Även här uppe i norr börjar våren komma. Inte bara har snön smält bort något enorm senaste veckorna. Världen vaknar till liv och nu har jag sett både krokusknoppar och videungar.

Tänk att jag blir lika glad varje vår. Det är inte direkt så att våren kommer som en överraskning menar jag ;-)n

Även om bilden är från i år, från vårt kvarter så är den ett april skämt för just idag har vi nollgradigt och snöfall..

10 thoughts on “Vårtecken även i Norrland

  1. hej hej..

    underbart med vårtecken, roligt att man blir så glad varje år.. men man blir ju lika glad när första snön kommer med, haha..

  2. Hehe, här i Stockholm snöar det för fullt. Buuuuu…

    Av någon anledning så har min blogg uppfattat dina kommentarer som skräppost, så jag såg din fråga om grekisk ö precis nu. Bästa ön att åka till på tu man hand är Santorini. Det är lugnt, lagom stort för att åka runt och upptäcka själv och miljöerna är så vackra. Så mitt tips blir Santorini. Vi var där året innan vi gifte oss och ångrade nästan att vi inte sparade det till bröllopsresa. :-) Men man kan ju åka flera gånger.

    Enda nackdelen med Santorini var priserna. Fast å andra sidan så har priserna gått upp på många håll i övärlden. Och jag vet inte vad krisen har gjort med priserna nu..

    Hoppas ni hittar nått som passar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>