Jag och Lilla M

Idag fick jag lyxa och bara ta med Lilla M ut. Nysnö, några grader varmt och fågelsång.

Nu ska jag stänga datorn igen. Om ni funderar över varför jag är så dålig på att kommentera/besvara kommentarer just nu är det för att min höger hand inte alls är vän med att jag sitter vid datorn eller använder telefonen just nu. Domningar och värk. Hoppas att undersökningen av mina händer ( karpaltunnlar) i måndags genererar ett svar på vad det är och en åtgärd för det här börjar bli riktigt jobbigt.

5 thoughts on “Jag och Lilla M

 1. Ajajaj? Det låter ju inte alls skönt?! Är det vinterjackan eller ”skaljackan” Lilla M fick? Vi hade en röd sån (fast tidgiare kollektion) till A från hon var 6 månader till typ 18 månader (lååång användstid på den du) som var grym.
  Nysnö känns långt bort med de 17 graderan vi hade i skuggan igår.

  • Nä det är inte alls skönt. Har haft det så här i flera år men aldrig så här frekvent eller ont.
   Det är skaljackan. Köpte stl 92 och tänkte att hon kan ha den m lite tur. Insåg idag att hon kan ha den i höst med. Väl värt 150 kr :-)

 2. Härligt att få lite egentid bara ni två men snö !? Jag satt ute i bara linne både igår och idag !?

  Haha… ja viggo var en rätt stor bebis, och jag fick en chock när han kom. Jag var helt övertygad om att han skulle vara pytteliten kille eftersom jag inte var speciellt stor och bara hade gått upp 14 kg… men fel hade jag :)

 3. Nä usch och fy, jag vet hur det är att inte ha fungerande händer. Mitt liv rämnade i höstas. Jävligt ont var orden ja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>