Våra bilbarnstolar då

Efter mitt tidigare inlägg angående barn i bil och det här med bilbarnstolar återkopplar jag med att visa vad det var för stolar vi köpte.

Britax Multi-Tech II Emilia special edition

Efter besvikelsen med de försäljare vi mötte på både babyproffsen och barnens hus här i stan så föll det sig så att vi beställde stolarna från Jollyroom. De hade det då lägsta priset på just den här modellen, nästan 3700, och när jag nu hämtar bilden så ser jag att de har rea med 1000 kronor. Väldigt prisvärt. Magnus beställde stolarna samma dag han körde upp från Mora i oktober ( efter de där tre hiskeliga veckorna då de renoverade vårt badrum och jag var själv här hemma) och två dagar senare kunde vi hämta ut dem hos postombudet. Snabb leverans, bra service och bästa pris. Och det viktigaste, vi verkar ha valt stolar som båda flickorna trivs i. Trots att de på intet sätt är jämnstora så verkar båda sitta bekvämt, de kan se ut, sitter stabilt och ”tappar” inte huvudet när de sover. Nä jag gillar den här stolen. Och det blev ju inte sämre av att de fanns i typ 8 olika färger. Våra flickor åker lila båda två, så vi i ett senare skede slipper tjafs om ”finaste färgen”.

Men även om färgvalet var det största, leveransen snabb och bemötandet bra så går det inte att komma i från att inköpet av bilbarnstol är bland det viktigaste vi gör till våra barn. Därför är det också min absoluta favoritprodukt, den räddar liv.

4 thoughts on “Våra bilbarnstolar då

    • Ja jag gillar dem skarpt. Förstår att ni vill ha en stol där nere, lite drygt att släpa på tåg osv. Fast ni kanske inte ens har en i Sthlm kom jag på..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>