FEM -så många Lottas ut.


Så här va, om jag skriver ett inlägg om att det på Edet.se går att vinna en resa till New York för två personer i fyra dygn, inklusive lyxmiddagar och en halvdag med kocken Marcus Samuelsson så får jag en Torky on the wall ( och då per automatik en torky on the go att ha i väskan, bilen osv osv) och jag vill ha just en on the go och gratis är faktiskt kanske inte gott i just det här fallet men trevligt ibland och eftersom jag dessutom får chansen att lotta ut FEM torky on the Wall ( med torky on the go, randiga eller med två stjärnor) så tänkte jag why not?

Så för att vara med i utlottningen lämnar du bara en kommentar här nedan, kom ihåg e-epost adress. Ni har tills på Söndag 21.00 på er att lämna en kommentar sen lottar jag fem vinnare. För fler chanser får ni be era sambos, barn och föräldrar om hjälp.

Lycka till!

Ja just ja, är det så att du vill vara med och tävla om resan så behöver du bara berätta om ditt finurligaste sätt att använda hushållspapper i länken överst i inlägget. Toapapper vet jag vad man använder till men just hushållspapper har jag aldrig riktigt förstått meningen med. Papper som papper, spelar bredden någon roll? I min värld borde den bredare rullen stå inne på toa, mindre chans att bli kladdig om händerna då ju. Hos oss finns det hushållspapper hemma när min eller Magnus mor är på besök. Ja och i bilen. Bilpapper helt enkelt. Men men, det är i min värld så upplys mig!

Det kan vara så att jag just skrev världens längsta mening i stycket högst upp. Eventuellt. Kanske.

17 thoughts on “FEM -så många Lottas ut.

    • Är det bättre alltså? Det har jag aldrig tänkt på, måste nog göra en studie här hemma nu när vi faktiskt har hushållspapper efter mammas besök.

  1. JAG använder massa hushållspapper! Vi har en gammal, gulnad, ful Torky på väggen i badrummet också. Blöter papperet och har på babyolja så har man rengöring till bebisrumpor. ;)
    Men en Torky on the go saknar jag!!! Vill vara med i utlottning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>