Nyordningen

Här hemma har det blivit alldeles för mycket surfande nu när vi varit sjuka. Ifåner i händerna, dator i knät i brist på ork att göra något vettigt. Detta har satt avtryck i våra barn och då speciellt tvååringen somskandera släpp fånen, släpp fånen. Men nu är vi friska, kan gå ut igen, kan busa och orkar så nu är det nyordning här hemma.


Mobiler används till att ringa med. Facebook, blogg, twitter, wordfeud, draw something, läsa tidningen online eller kolla på roliga youtube klipp ( vem fan som nu gör det?) får vänta tills barnen sover. Känns skönt och redan igår så var det färre konflikter med Lilla M här hemma.

Sen kan man ju sätta sig på toa en minut extra för att hinna besvara ett mail eller något sådan men det är okej, eller?

v

Just nu sitter jag på flyget och väntar på kund vilket är klassisk tid för att ”svänga ihop några rader” men framöver kommer det bli arla morgonstund- och kvällsfunderingar som dominerar.

12 thoughts on “Nyordningen

 1. (vet inte om du vill godkänna den här kommentaren men jag skriver här ändå)

  Svar: Det är så svårt. Har inga barn själv så jag kan inte riktigt sätta mig in i situationen. Jobbar på förskola och får höra sånahär problem med jämna mellanrum och det är ju tyvärr svårt för utomstående att ”hjälpa till med”.. Och när det inte handlar om en själv…
  Jag kan bli sådär bara med min hund! Jag hatar ägaren, men hon är ju så bra kompis med vovven… Löjlig jämförelse kanske, men då kan jag bara tänka mig hur det är med ens barn..

 2. Låter bra tycker jag! Har inte haft datorn igång elr bloggat via luren på dagtid. Känner att det tar för mkt tid som jag vill ge till Astrid och Alfred ist.
  Kram

 3. Vi borde också begränsa oss. Faktiskt.
  Men det är ju så himla lätt att langa upp luren och börja surfa. Som nu, i väntan på att Lova ska somna.

  • Visst är det för lätt? Har lagt luren i vårt sovrum på högsta volym så jag hör om det ringer och sen får den ligga där.

 4. Tack!
  Hon är mer påverkad idag, men vi har varit på HC. CRP:t var inte så bra, men det ska avvaktas ett par dagar innan det sätts in någon antibiotika. Så jag hoppas att hon slipper det och blir friskare (att den vänder), men annars är det självklart bra om hon får medicin mot det hon har.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>