Mommo

Nu är som sagt mommo här. Trots att barnen är trötta efter förkylningar, feber och hosta, vi föräldrar är ännu tröttare nu när det börjar bli full fart på barnen och vi fortfarande är sjuka och mamma håller på att smittas av alla våra förskole förkylningar så har vi det trevligt. VI snorar ikapp, busar, plockar och ser på tv. Väldigt avkopplande ändå och som alltid så är det så skönt att få träffa mamma. Det händer alldeles för sällan.

Och Lilla M är överlycklig, vilken två åring skulle inte vara det med full uppmärksamhet dygnet runt?

 

Nu ska jag njuta av kvällen, den sköna känslan i magen efter intervjun och en whiskey som förhoppningsvis dödar alla bakterier i min onda hals. 

 

8 thoughts on “Mommo

 1. Härligt med mormor på besök. Min mamma bor också långt från oss så jag förstår känslan när man väl ses. Underbart :-)

  Jag la precis ut ett recept till som jag rekommenderar varmt. Det är också lchf, bara att jag har bytt ut vispgrädden som skulle varit i.

  Hoppas intervjun gick bra idag!
  Kram

 2. Åh vad hon är härlig er stora lilla tjej.
  Att ha någon nära på besök är inte illa så njut trots sjuka.
  Härligt med en positiv intervju!
  Ska läsa nästa inlägg som jag missat här under dagen.
  Btw såg du mitt mail?
  Kram

 3. åh, så skönt att intervjun kändes bra!! jag ska hålla alla mina tummar och tår för att du slipper halsontet från och med… NU :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>