Titta vad jag fick

 

Eller fick och fick. Fast nog kan jag väl säga att jag fick dem, jag betalade ju inte för dem med mina pengar. Sen att den som står på kortet som betalade dem inte var med och att vi har delad ekonomi, det spelar väl mindre roll? De är köpta med M´s kort alltså har jag fått dem, även om han råkade vara helt oinvolverad i själva inköpet.. Eller? Ibland måste man helt enkelt köpa presenter till sig själv.

6 thoughts on “Titta vad jag fick

    • Haha, ja, vem vet :-)
      Han påstår att nu när han nästan är tretti så kan han nog köpa blommor utan att bli ocool ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>