Årets måste shopping- bokrea

NU när Lilla M tycker det är så kul att vi läser för henne skippar jag att handla böcker till mig själv och siktar in mig på barnlitteratur i stället.

Satt när jag åt frukost och skulle förbeställa inför rean från Bokia, BOkus och Adlibris, eller ja, från alla tre ska jag inte handla utan jag jämförde priser. Det är nästan samma utbud men utifrån Lilla M tycke och smak så passade Adlibris bäst. Att de även låg en tia eller tjuga lägre på de böcker de alla tre hade ute gjorde inte saken sämre.

I vår rea beställning finns bland annat dessa:

Den sista Stina Wirsén boken är bara en av måna som fick följa med utanför REA kategorin. Lilla M älskar VEM böckerna och jag tog just dem om konflikter eftersom vi har en del sådana här hemma just nu ;-)

4 thoughts on “Årets måste shopping- bokrea

  1. Vi har läst den mycket, Vem bestämmer. Och då lärde sig Astrid säga dumma mamma haha mmm.. värmde ;)
    Jag gillar dem och Rut&Knut böckerna.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>