Helgen i backspegeln

Om det inte hade varit för det urusla vädret hade det här nog varit den perfekta helgen, men ingen av oss hade mått dåligt av lite frisk luft och sol så här i mitten av februari, men bortsett från det var det en perfekt helg.

Här dokumenterad genom den dåliga kameran. Gud så jag saknar Gunnar!

Men vi hade som sagt en bra helg. Många böcker har vi läst, mycket frukt har intagits, långa stunder av glädje och kortare stunder av utbrott. Tror minsann Lilla Ms peak vad det gäller trots, för den här gången ska väl tilläggas, är övergången. Inte alls lika många och långa utbrott av missnöje och försök till att få sin vilja igenom nu som för bara en vecka sedan. Skönt!

Igår eftermiddag kom så Vilma med mamma Elin på besök. Efter lite avvaktande lek på var sitt håll blev det fullt ös efter fikat. En trött Lilla M gick självmant i säng 18.15 och sov 2 minuter senare. Det tackade vi för som fick chansen att se en film innan det var dags för mig att göra tidig kväll.

Finaste familjen har haft bästa helgen!

9 thoughts on “Helgen i backspegeln

  1. Åh där är ju klänningen du köpte via mig! :) Det här med utbrott känner jag igen, tror att det kan vara så att Victor får göra som han vill hos sin pappa. Blir ju synd om honom när han sen är hos mig och jag sätter gränser! Jag blir tokig. :(

    Hemma har vi iaf en 160 säng. Funderar mycket på hur det ska bli när liten kommit? Som det är nu så kommer Victor till mig varje natt och jag märker inte alltid det så det har inte blivit av att jag går tillbaks med honom till sin säng. Kram

  2. Vad hände egentligen med Gunnar?

    Vi har precis fått tillbaka vår alldeles-för-skitdyra-kamera som åkte på fiskeresa i höstas. Lång, lång väntan.

  3. Vad härligt att läsa att ni njutit av er lediga helg tillsammans. Det är en konst att kunna njuta i nuet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>