Lite vår och sommar känsla till flickornas garderober

 

 

Eller flickorna och flickorna, Lilla A har allt och mer där till men Lilla M kommer behöva lite vår/sommarkläder den här sommaren då hon vuxit ur förra årets sommargarderob. Sitter faktiskt och funderar på vad hon kan ”behöva” och vad jag gillar. Inte helt lätt att mätta villhanerven efter plånboken.

Men från Lindex kommer denna handlas när den släpps. Så fin.

Från KappAhl blir det två överdelar

Och håll nu hårt i hatten, även HM kommer det handlas från. Rena basplagg då jag har på känn att de håller en sommar och inte mer.


Klänningar för 49 kr/st är bra pris.

 

 

 

79kr för 2 pack t-shirt är inte heller fel.
Och ja vi jobbar på maritimt tema i sommar på Lilla M.

 

 

 

 

 

 

 

Och med tanke på jeansshortsen, byxorna, leggingsen, koftorna och skorna hon har sedan förra sommaren som fortfarande är stora nog så tror jag det räcker med att komplettera med detta till vår sommar onge. Har på känn att det är så lite som möjligt på kroppen som gäller även denna sommar.

Det enda som saknas nu är en vettig vårjacka. Hon har en jeansjacka som hon kan börja använda i vår men det skulle vara bra med en i bomull/skal material också. Funderingarna går mellan dessa två.

 

 

 

Väldigt snarlika men ändå ganska olika. Det lutar mot den vänstra som är från Lindex då jag tycker den högra från KappAhl är lite för ”flickig” med volangerna.

 

 

Inget är dock inhandlat så är det någon som känner för att ge Lilla M något av dessa   vår/sommarplagg hojta :-)

 

Lilla A har då allt men hon ska få denna klänning bara för att den är så fin! Helt kär, har köpt den en gång men kom fram till att en storlek större var på sin plats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avslutar med att tipsa om sajten Todster.se som öppnar inom kort. De kommer fungera som Campadre och member och erbjuda bra deals men med fokus på barn och barnfamiljer. Kläder, leksaker, prylar och lite till föräldern.

17 thoughts on “Lite vår och sommar känsla till flickornas garderober

 1. Haha vad roligt, jag hade tänkt tipsa om den gröna klänningen för när jag såg den för ett tag sen så tänkte jag direkt på dig!

 2. Åh den blåadressen och den gröna klänningen är ju to die for!! Hmm finns de i 104? Annars får banne mig Alfred offra sig ;-) jag menar jag är inte den som är den för rosa har han ju redan en del haha

  Och ja, visst är det galet att vi bor i samma land men att det skiljer så!
  Kram

  • Den blå dressen finns från 86/92 och uppåt. Klänningen finns tyvärr bara upp t 86 men nog tror jag Alfred klär i den ;-)

   • Ja då är det självklart astrid ska få en sån men får fundera lite till om Alfred ska få en elr inte hahahaa
    Och vi kommer med fika ju, håll ut! :-D

 3. Oj vad mycket fint! Älskar mina pojkar (och tyvärr är jag inte modig nog att sätta på dem en klänning) men är avis på er med döttrar, finns ju så mycket fint!

 4. Åh vilka underbart söta kläder! Såg i affärerna att de är lite 60 tal över de hela modet nu! Härligt o fint med dessa prickar o volanger!
  Kram K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>