Punktering på barnvagn är INTE roligt

Jag var ganska ifrågasättande och negativ till att byta till en vagn med lufthjul. Anledningen är solklar. Punkterings helvetet.
Tur vi har en gammal hederlig Emmaljunga ståendes som sovvagn på Lilla Ms förskola så nu fick den komma med hem tills vi fått igång bilen (sten död pga kyla och urladdat batteri) och kan fixa en ny innerslang.

Men flickorna verkar nöjda ändå.

20120209-152952.jpg

Ikväll kommer det en liten, liten tävling! Håll utkik.

7 thoughts on “Punktering på barnvagn är INTE roligt

 1. Och är det inte punkteringar så lyckas man göra däcket skevt genom att lägga in den i bilen. Hatar, hatar, hatar luftdäck just nu. Så ingen syskonvagn här heller. Inte för att hon frivilligt skulle åka i den i alla fall, men det hade ju ändå varit ett alternativ då.

  Är Lilla A frisk nu?

 2. Åh vad söta de är!!
  De där gamla vagnarna är bäst, skönt gung och snygga också om du frågar mig. Lufthjul är jag inget fan av. Här sandar de super mycket på alla cykelvägar med vassgrus som brukar punka cyklar och ja, vagnar. Även detta med att behöva pumpa dem mellan varven är inte kul..

 3. Usch och fy för punktering! Men de ser ju ut att ha rätt mysigt i vagnen där :)

  Ja, jag tänkte prova på det där med säljare.. Tycker att Me&I-kläderna är så himla fina, och jag har alltid varit lite småsugen på att bli säljare. Jag tänker att det är värt att vara borta hemifrån 4-6 timmar/vecka för att få lite extra kosing på kontot. Hoppas att jag känner likadant när våren är slut :)

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>