En Allergisk reaktion

Vi var bort bjudna igår. Väldigt trevligt och gott. En mindre trevlig bieffekt var dock den allergiska reaktionen Lilla M fick.

20120209-114112.jpg
Vi vet inte mot vad. Kanske, kanskevar det ägg i glassen hon åt eller så är det katten. Hon fick för första gången klappa en katt och hennes händer såg rent ut sagt förjävliga ut. Även ansiktet som ni ser.

20120209-114304.jpg
Ska ringa och be om en till utredning. Denna gång kring pälsdjur. Men i och med att både jag och Magnus är kattallergiker känns det inte så konstigt om så är fallet även för Lilla M.

23 thoughts on “En Allergisk reaktion

 1. Katten Liw, jag kan sätta min högra arm på att det var katten.
  Om hon fick reaktioner på huden på händerna så tror jag inte ens ni behöver fundera.
  Först klappa katten och sedan nudda sitt ansikte.
  Eftersom ni är (som jag var när tonåringen var liten) experter på vilken glass som innehåller och vilken som inte innehåller ägg så tror jag inte på glassen.

  • Fast det var hemmagjord glass och de kom inte ihåg om det var ägg i eller ej.. Men jag tror med på katten. Känns så m tanke på att jag svullnAr om ögonen med. Stackars liten!

  • JOdå, vi kom hem och hon gick och la sig efter en dos Tavegyl och sen somnade hon fortare än blixten. En timme senare när jag lyfte på täckte hade det gått ner betydligt. Idag har hon bara varit lite svullen kring ögonen. Men det är läskigt!

  • NÄ inte alls kul, nästan värre att se på än att själv vara där. Skulle ge allt för att ta över hennes onda.

  • Som ajg skrev ovan. jag tror det går fort att få tid då hon ju redan är allergisk och finns på barnallergi på NUS. Som för mig då, rinn och kli, men mamma säger nedan att jag blev likadan som liten när jag träffade katter…

 2. men fy :/ hoppas ni får vetta vad det är snart!

  sv;
  jamen huuur kul som helst, det blir ju en helt annan liten människa! hon har ju sagt vissa ord och så länge, men nu går det verkligen undan! flera nya ord om dagen och hon kan VISA om man inte förstår ist för dom där underbara utbrotten vi tampats med senaste typ halvåret ;P

 3. Åh fy! Lilla vännen hoppas det inte är allergi mot pälsdjur även om det onekligen lutar dit då ni är allergiska..
  Jag tål inte katt, men astrid har inte visat något som tur är.

 4. Usch! Det är ju vanligt med pälsallergier så det är väl stor sannolikhet att katten är orsaken till hur Lilla M ser ut. Hoppas hon mår bättre och har fått hjälp. Tur att ni bor nära sjukhuset.
  Jag kommer ihåg hur du reagerade på Danielsson katt…
  KRAM

  • Jo, jag har för mig att det är nått sånt med. hade dock hoppas hon smet in med de där 20 resterande procenten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>