Morgon motion

Eller vad ska man kalla det?

20120202-074627.jpg
Roligare motion finns det men den här bestigningen av tvättberg är nödvändig. Tvättade i söndags och ändå har vi en mindre skidort med tvätt idag. I och för sig är det ett dubbelt överkast och några gardiner men ändå? Motion blir det när korgar ska släpas upp och ner i trappor, men nu är jag vaken i alla fall. Så även Lilla M som sitter här bredvid.

20120202-074930.jpg
Dagens trollunge! Finaste som nu ska ge mig både morgon motion och stretch när fighten om att gå till förskolan börjar efter frukost. Och ja, sen får jag ju eftermiddags motion när hon inte vill gå från förskolan när jag kommer och hämtar. En helt vanlig dag med andra ord.

3 thoughts on “Morgon motion

  1. Hehe, känner igen det där. Längtar till våren då man slipper brotta på ungarna fleecejackor och overaller och vinterskor och så vantar som aldrig sitter rätt ovanpå det…

    Tack för din kommentar på min blogg! Är mer än lovligt nyfiken på hur du hittade till min lilla pysselblogg? :-)

  2. Så hon är också förtjust i traktorer? :) Vi har underhållning när vi äter frukost då det nästintill alltid åker en traktor förbi en eller 4 gånger. ;)

    Åh, det är inte kul när oväntade räkningar kommer. Och alla de dyra som bilskatt, försäkringar osv har en tendens att dyka upp samtidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>