Maj gadd

Några kanske såg den? En uppgiven status på facebook vid 21:24 typ Lilla M sitter på parketten och äter kall korv. Jag vill sova.
Det blev bättre. Jag och Magnus gick och la oss och läste. Lilla M med, fast i bokhyllan..

20120124-091748.jpg

20120124-091757.jpg

Efter fem minuters kojlek kröp hon ner bredvid mig med en bok och fem sekunder efter att vi släkt lampan sov hon. Och föräldrarna kunde inte sluta skratta.

6 thoughts on “Maj gadd

  1. haha ibland undrar man var de får allt ifrån och samtidigt som man bara vill lägga sig ner och dö så blir man varm i hjärtat av deras påhitt. det är verkligen dubbelt allting med barnen, kärlek kärlek kärlek blandat med frustration, tålamodsbrist och ständiga fighter.

  2. Åh, så har jag gjort flera gånger. Gett upp och lagt mig själv när tokungen bara vägrat. Och man fnissar aldrig så högt som när de bara slocknar sen, oavsett var de befinner sig. Inte bara en gång har jag hämtat ut en sovande unge ur hennes Pippi-lektält! ;)

  3. Sv; Ser att ni också hade en vaken kväll :-) Det är skönt att kunna varva ner själv utan barn, men ibland går inte det, då är det bara att gilla läget :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>