Lilla Ms 2 års kalas

Lilla M och resten av familjen tackar för att NI, våra vänner, ville vara med och fira Lilla Ms 2 års dag så här några veckor i efterskott. Vi hade det super, och Lilla M var helt slutkörd när vi väl kom hem. Som sig bör :-)

Och som vanligt så visar jag inte bilder på andras barn av hänsyn till deras privatliv.

Vi gjorde det enkelt för oss, lite cupcakes, marängtårtor, småkakor, bullar och till detta kaffe och saft, allt äggfritt så klart. Förhoppningsvis smakade det gott, jag vet i ärlighetens namn inte för jag tog bara en bulla, var inte alls sugen så LCHF gör susen med andra ord :-) Jag är ju super anti det där med att överdriva barnkalas, lite ballonger, serpentiner, papperstallrikar och muggar räcker. Hello Kitty/Cars tema släng er i väggen!

9 thoughts on “Lilla Ms 2 års kalas

  1. Vi hade inte ens något kalas när A fyllde 2. Eller 1 för den delen, däremot blev hon såklart firad ändå men jag ser inte poängen i att dra till med storstilad fest för någon som inte riktigt förstår.

    Sv: Ärligt talat har jag inte haft mer tid än just nu på väldigt, väldigt länge. Självklart beror det på att E är hemma, den minsta sover, sover, sover och den andra riktigt duktig på att leka själv just nu. Så nej, framöver kommer nog bloggen bli lite mer lidande har jag en känsla av, men just nu hinner jag faktiskt hänga omkring på nätet, så jag passar på typ.

    • Köper så klart. Skulle aldrig ställa mig och göra marängbottnar, speciellt inte då alla köpe maränger är helt ägg fria ;-)

  2. Barnkalas is da shit! Särskilt om de blir lyckade! :)

    Jag är som du, visar inte andras barn i bloggen – om de inte gett sitt samtycke. Jag frågar alltid, och det lustiga är att en del av mina vänner numera nästan tar för givet att deras barn ska publiceras i mina nosar ;p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>