Insikter

När jag sitter och läser inne hos stora A om deras förlossning i tisdags, eller varje morgon hoppas på att Karin, Linda eller Jenny ska ha klämt ut sina väntade tillskott under natten så inser jag en sak. Mest kanske för att deras stora syskon är jämgamla med Lilla M, eller äldre. Jag inser att vi fick barn tätt. Väldigt tätt. Inte konstigt livet går i ett och tröttheten är förlamande visa dagar. Vi har ju banne mig två små barn. En bebis och ett trotsmonster ;-) En bebis som dessutom verkar ha satt i sinnet att börja gå vilken dag som helst och en två åring som mer än gärna visar lilla syster hur det ska gå till. Händer, fötter, huvud och hjärta är fulla. Överfulla och vissa dagar rinner det över. Men med insikten att vi faktiskt var jävligt snabba med en tvåa så kommer jag tillåta mig att känna mig slut ett tag till.

Två väldigt små fötter i början av Maj 2011.

7 thoughts on “Insikter

 1. Nu ska du få höra något galet.
  Min mormor fick fyra barn på fyra år. Min mamma är yngst och mellan henne och hennes storebror skiljer det 11 månader.
  Att mormor inte satt på psyket är för mig en gåta.

  Och ni är superfina föräldraförebilder.

  Stor kram

 2. Jag beundrar alla som har fler barn än ett. PÅ allvar! Jag tycker det är fullt upp med bara en liten knodd liksom.

  kram

 3. Du det tänker jag ofta då jag träffar en kompis vars äldsta är som Astrid. Sedan har hon en kille till på lite lite över året. Inte konstigt ni är slut, här har vi kunnat ta värsta trotsen (förhoppningsvis) tillsammans och nu kommit ut här på andra sidan innan bebisen kommer men ha en pytteliten och få en till är strongt jobbat! Kram vännen!
  BTW så känns det just nu som om bebisen aldrig kommer ut… Suck.

 4. Pseudotvillingar tror jag det kallas, och vet du, ni kommer få igen allt tusenfallt om bara nåt år. Då kommer systrarna vara till mindre ”besvär” än de flesta syskon.

  Å andra sidan, det är nog aldrig ”lätt” det där att få fler barn. Just nu när jag sitter med en två- och en fyraåring så skulle jag på intet vis kunna se mig själv med en bäbi tillsammans med en fyraåring… vad som helst måste ju vara lättare än det – typ. Men sömnen får jag ju iaf. Men så har jag ju ingen bäbi hemma heller :)

  Ni är grymma Liw! Det vet du!!

  Löv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>