Nästan jämt lever vi utan trots

Inlägget för några dagar sedan var nog ganska orättvist mot Lilla M. Visst hon är nyss fyllda två och jobbar på väldigt bra med att göra slut på våra tålamodsreserver med sina ”Vill inte”, NEJ!, I_inte” och så vidare men nästan jämt är hon en väldigt glad två åring. Sjunger hon inte någon av favorit sångerna när hon traskar runt här hemma så pratar hon på med en väldig fart. Numera är det inte när hon är som tystast vi ska vara oroliga utan när hon skrattar som mest, då är det oftast något bus som är i görningen och högst skrattas det om hon får chansen att dra med lillasyster i buset.

Och ja, det är fortfarande lika roligt att bli kastad upp i luften :-)

6 thoughts on “Nästan jämt lever vi utan trots

  1. Underbar bild!

    Angående LCHF så går det bra än så länge. Men det är inte lätt, man är ju så invand i kolhydrater som bas till allt. Till frukost blir det oftast ägg och bacon i någon form, men jag vet ju att Lilla M är allergisk mot ägg så det blir svårt för er gissar jag. Turkisk yougurt är ett bra alternativ tycker jag! Annars går det ju att baka LCHF-bröd som är magiskt gott (andra inlägget här: http://ladydahmer.blogg.se/lchf/). Till middag idag åt vi jättegod laxpaj (ja, paj!) (recept: http://www.matdagboken.se/?p=recept&ReceptID=6899). Igår åt vi räkor med sallad till, majonnäs och ört-creme fraiche, häromdagen tomatsoppa. Avocado är gott mellis, jag äter gärna makrill också.

    Oj. Sorry för megalång kommentar. Fö ska jag väga mig om några dagar, då får jag se hur första veckan har gått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>