Veckorna som gått

Det har varit väldigt delat att vara sjukskriven tre veckor. Inte bara negativt även om det suger att inte orka med som jag är van så har jag faktiskt prioriterat flickorna framför allt. Den lilla ork jag haft har jag lagt på att orka med att vara med flickorna, även om det inte varit lika aktivt som annars så känns det som värdefullare tid då jag inte har orken egentligen. Förstår ni hur jag menar?

Lilla A passade på att måla ansiktet när jag vilade lite på soffa, busunge!

Hur som helst så har jag och Lilla A utvecklat en helt ny dimension i vår relation, det som jag känt varit skillnaden mellan hur det var mellan mig och Lilla M i samma ålder. Inte så konstigt, det är inte mig Lilla A spenderar sina dagar med utan Magnus, men nu känns det som jag fick tillfälle att komma ”ikapp” lite.

Hon är inte bara en busunge som gärna försöker göra vad storasyster tar sig för utan hon är en jäkel på att charma oss.

Som till exempel igår då vi var på BVC för BOEL-test, snacka om att både charma och imponera på vår BVCtant. Som ni ser är det en stadig sjumånaders tös. Inget är omöjligt verkar vara Lilla As ledord.

Stora syster har under de här veckorna hunnit med både att baka sitt första pepparkakshus

och bygga sin första snögubbe samt vara pepparkaksgumma på ÖF.

Vår egen lilla pepparkaksgumma, väldigt glada pepparkaksgumma.

Så har det varit här.

8 thoughts on “Veckorna som gått

 1. Skönt att komma ikapp med lite Lilla A-tid :) Och vilken himla fint pepparkakshus! :) Dina ungar är ju lika söta som vanligt :)

  Har varit dålig på att kommentera på sistone, men jag är inne & kikar varje dag och det är alltid lika trevligt när du skrivit något!

  Kramar till er!

 2. Men gud, är hon redan 7 månader???!!! Jag dör ju på min egen tidsuppfattning, det är ju midsommar i min värld fortfarande haha. På tal om det såg jag en film i ett köpställ för nån vecka sen och tänkte ”jäklar vad snabbt den kom ut på dvd..och på rea dessutom, den gick ju på bio för en månad sen!” Men det visade sig att den kom ut på bio i juni 2009 haha!

  Jag har missat att du haft handproblem, men himla skönt att det inte var reumatism! Min syster har precis fått den diagnosen (hon är 32) och det är ett helvete i stort sett. I början iallafall, hon hade verkligen ont! Men klantigt av din läkare att felbedömma symptomen haha! Tur att det gick bra ändå :)

  Kram!

 3. Jag fattar precis vad du menar. Jag har en kronisk sjukdom som gör att jag är väldigt mycket sjuk, under de dagarna prioriterar jag helt om och precis all energi som jag har ger jag till min flicka, jag lägger resten åt sidan eller det får komma i andra hand i alla fall. Alltid finns det något gott som kommer ur det onda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>