Rosa moln

I morgon kommer familjen hem. Jag vill att tiden ska gå fort fort fort. I dag ska jag njuta av sista dagen med att gå på bolaget, bevista en trettioårs fest och sen ta sovmorgon imorgon.

20111029-114949.jpg

20111029-115024.jpg

20111029-115037.jpg

20111029-115106.jpg

Tänk va, imorgon är de hemma igen. Jag svävar på rosa moln. Jag som lovat mig själv att aldrig skriva det ;-)

7 thoughts on “Rosa moln

  1. Jag hade en vecka helt ensam i augusti. Helt fantastiskt var det. Men också rätt tyst och tomt. Arbetade hela veckan, så jag hade häcken full, och var inte helt ”ledig”. Jag tror att det är nyttigt att vara ensam ibland (sist var för över två år sen, så det är ju inte så ”jätteofta”, bortsett från tre dagar när jag var höggravid med sonen och sov borta för att få vila något)

    Själv har vi annars nu precis avslutat en två veckor gräsänka-period, när gubben varit borta. Man får tänka till på att man faktiskt tar varandra för givet ibland, och de där tjafsen man har. Måste man verkligen bråka om toaringen som är uppe? (Nu är det inte just det vi bråkar om, men ibland kommer det tjafs om onödigheter, så onödiga att jag inte ens kommer på dem.)

    KRAM på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>