Syskonen ( en video)

Det är så stor skillnad på hur Lilla M och Lilla A interagerar idag jämfört med bara en vecka sedan. Lilla M har sedan någon månad fått Lilla A att le med bara sin närvaro, för någon vecka sedan insåg Lilla M att hon även kunde busa upp Lilla A tills hon kiknar av skratt. Något som prasslar, stampa i golvet, sjunga på en nonsens sång, ja vad som helst egentligen och Lilla A blir så glad. När Lilla A börjar skratta stämmer Lilla M in och sen är hela huset fullt med barn skratt. Finns det något bättre?

De senaste två veckorna har de även börjat komma tendenser från Lilla As sida att visa mer intresse för Lilla M och hennes saker. Hon är inte bara rolig längre utan intressant. Bästa stället är på mattan i storasysters rum, en massa färger, saker, fart och fläkt. Vem skulle inte trivas då?

8 thoughts on “Syskonen ( en video)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>